QR Code
Mafiaway

Mafiaway

1.8 by Grand Game Media B.V.
(0 Reviews) January 11, 2024

Share Statistics! ↓

Mafiaway Mafiaway Mafiaway Mafiaway Mafiaway Mafiaway

Latest Version

Version
1.8
Update
January 11, 2024
Developer
Grand Game Media B.V.
Categories
Games
Platforms
Android
Downloads
0
License
Free
Package Name
com.grandgamemedia.mafiaway
Visit Page

More About Mafiaway

Welkom in de meedogenloze wereld van Mafiaway, het ultieme misdaadstrategiespel voor Android! In Mafiaway ben je niet zomaar aan het spelen; je navigeert door een complex web van allianties, moorden en overvallen om de top van de maffia te bereiken.
Bouw jouw criminele rijk vanaf de basis op, bereid strategisch je invloed uit en ga de strijd aan met andere families. Elke beslissing telt; kies je vrienden wijs, plan je overvallen zorgvuldig en wees voorbereid om je tegenstanders te slim af te zijn om je positie als ultieme maffiabaas veilig te stellen.

Creëer en personaliseer je eigen personage, stel een team van loyale handlangers samen en rust ze uit met krachtige wapens en uitrusting om altijd een stap voor te blijven op de concurrentie. De dynamische gameplay houdt je op het puntje van je stoel - pas je strategie aan aan veranderende omstandigheden en zie hoe jouw rijk groeit.

Heb jij wat nodig is om door de verraderlijke wereld van Mafiaway te navigeren, spelers te slim af te zijn en jezelf te vestigen als de onbetwiste maffiabaas? Download nu en begin je reis naar criminele dominantie!

Rate the App

Add Comment & Review

User Reviews

Based on 0 reviews
5 Star
0
4 Star
0
3 Star
0
2 Star
0
1 Star
0
Add Comment & Review
We'll never share your email with anyone else.